Auditul de evaluare initiala - diagnostic preliminar

Un sistem al calitatii trebuie sa valorifice cat mai mult din experienta de lucru si organizatorica existenta in cadrul organizatiei, pentru a fi eficient. Din acest motiv, orice organizatie care doreste sa implementeze un sistem al calitatii trebuie sa cunoasca in detaliu situatia sistemului de lucru existent. In acest scop, SENATOR Consult poate efectua un audit de evaluare preliminara care asigura:

Pentru efectuarea acestor audituri SENATOR Consult dispune de auditori calificati, un astfel de audit efectuat de catre SENATOR Consult asigura obiectivitatea "ochiului" extern neafectat de rutina lucrului de zi cu zi din cadrul organizatiei.

Efectuare Audit
Auditul de evaluare preliminara se efectueaza la sediul organizatiei si va urmari modul in care sunt acoperite, declarat sau nu, cerintele standardului de referinta agreat. Pentru efectuarea unui astfel de audit se porneste de la premisa ca o organizatie reprezinta de fapt o structura de procese intercorelate grefate pe o structura adminsitrativa. Pentru oricare dintre procese – sa-l numim procesul A - datele sale de intrare reprezinta date de iesire ale unui alt proces. In acest fel putem considera ca procesul A este furnizor pentru procesul imediat urmator si client pentru procesul imediat anterior. In acest fel in cadrul oricarei organizatii se formeaza un adevarat lant de procese care angreneaza o serie intreaga de furnizori si clienti interni.
Fiecare proces in parte va fi analizat din urmatoarele puncte de vedere:

Elaborare Raport de Evaluare
Datele culese cu ocazia auditului de evaluare preliminara sunt prelucrate ulterior la sediul firmei SENATOR Consult. in urma prelucrarii se intocmeste un Raport de Evaluare.
Raportul de evaluare preliminara va cuprinde raspunsuri la toate intrebarile legate de viitorul sistem al calitatii, dintre care mentionam:

Servicii consultanta

Consultanta ISO

SR EN ISO 9001: 2008

SR EN ISO 14001: 2005

Sistem de management HACCP

ISO / TS 22002-1:2009 - Norme de siguranta alimentara

SR OHSAS 18001:2008

Implementarea unui sistem integrat de management

Auditul de evaluare initiala

Auditarea furnizorilor

Programe Postcertificare

Termeni si definitii

Cursuri

Contacteaza-ne

Activitate de proiectare? Da Nu
Certificare in: ISO 9001:2008
ISO 14001 HACCP
OHSAS 18001
Sistem de management integrat
captcha
   

office@senatorconsult.ro
comercial@senatorconsult.ro
calitate@senatorconsult.ro
Telefon:0341.408.076
Mobil:0726.272.414
Aleea Macilor, Nr. 8, Bl. B´1, Ap. 39
Constanta - Romania
vezi harta