Producatorii din industria alimentara au, datorita ISO, un nou instrument pentru controlul riscurilor
Mii de fabricanti de produse alimentare la nivel mondial beneficiaza de un document recent publicat din seria ISO 22000, referitor la prevenirea si controlul riscurilor de siguranta alimentara.
Specificatia tehnicaISO / TS 22002-1:2009, Norme de siguranta alimentara – Partea 1: Fabricarea alimentelor, stabileste cerintele pentru programele necesare in vederea realizarii de produse sigure si oferirea de alimente pretabile pentru consumul uman.
Specificatia tehnica este destinata sa sprijine si sa fie utilizata impreuna cu ISO 22000:2005 (HACCP) care ofera cerintele pentru un sistem de management al sigurantei produselor alimentare.
Noua specificatie tehnica are un impact potential enorm din moment ce exista cel putin 8206 de organizatii din 112 de tari care au fost in mod independent certificate cu ISO 22000 / 2005 (HACCP), la sfarsitul anului 2008 (aceasta este o crestere fata de cifra anuntata in Studiul de certificari ISO – 2008 din moment ce pentru Franta numarul a fost actualizat de la 18 la 122.)
ISO 22002 specifica cerintele pentru stabilirea, punerea in aplicare si mentinerea programelor concepute pentru a ajuta producatorii de produse alimentare sa poata controla:
office@senatorconsult.ro
comercial@senatorconsult.ro
calitate@senatorconsult.ro
Telefon:0341.408.076
Mobil:0726.272.414
Aleea Macilor, Nr. 8, Bl. B´1, Ap. 39
Constanta - Romania
vezi harta
despre noi ·
certificare energetica ·
consultanta ISO ·
contact
© Copyright 2011. SENATOR CONSULT S.R.L. Toate drepturile rezervate.