Despre noi

" Ceea ce nu poate fi masurat nu poate fi administrat. "

 

SENATOR Consult este o firma de consultanta, cu capital integral romanesc, infiintata în martie 2006, la CONSTANTA, de catre un grup de specialisti în sisteme de management, care va ofera solutii complete in documentare, proiectare si asistenta de-a lungul implementarii de sisteme de management al calitatii, protectie a mediului, igiena alimentara, siguranta si securitate ocupationala, sisteme integrate de management, in conformitate cu normele internationale din domeniul ISO (International Organization for Standardization).

Intr-un mediu de afaceri dinamic precum cel prezent pe piata romaneasca actuala, cu noi tendinte si oportunitati ce apar in fiecare zi, organizatiile au nevoie de sprijin real pentru dezvoltarea afacerii lor; furnizarea unor servicii de calitate in acest sens, il reprezinta unul dintre obiectivele SENATOR Consult.

Ne-am propus sa promovam principiile managementului calitatii totale, ca directive care trebuie sa guverneze orice tip de afacere.


Scopul principal al sistemelor de management pe care noi le proiectam si implementam este de a dezvolta solutii inovative pentru sustinerea progresului organizational.


" Esenta conceptului« zero defecte » consta in aceea ca « totul trebuie bine facut de prima data si de fiecare data ». "

Philip B.Crosby

Misiunea noastra este de a ne ajuta clientii in luarea deciziei corecte si in imbunatatirea pas cu pas a mangementului, aceasta prin oferirea de solutii adecvate nevoilor lor.
Incepand din 2010, SC SENATOR CONSULT SRL va ofera si servicii de identificare a principalelor caracteristici termice ale constructiilor si instalatiilor aferente acestora la nivel de Audit Energetic. Acest audit energetic realizat de SC SENATOR CONSULT SRL va pune la dispozitie certificatul de performanta energetica al casei dumneavostra si recomandari in vederea realizarii unei economii de resurse si energie.

De ce aveti nevoie de un certificat energetic?
Incepand cu 20 iulie 2013 daca construiti, vindeti, inchiriati sau doriti sa realizati renovari majore, este necesar de certificarea energetica a acesteia”. Prevederea legala este deja valabila pentru constructiile noi carora nu li s-a facut inca receptia de catre autoritatile locale.
Pe scurt, incepand cu data mentionata mai sus, prezentarea certificatului energetic la tranzactiile imobilare, de inchiriere sau vanzare devine OBLIGATORIE!

Impreuna concepem  solutii practice pentru  managementul afacerii, calculam eficienta energetica a caminului tau,  hranim cerinte, obiective,  teluri….livram rezultate concrete pentru afacerea ta !

Servicii & Solutii

Certificare energetica

Consultanta ISO

SR EN ISO 9001: 2008

SR EN ISO 14001: 2005

Sistem de management HACCP

ISO / TS 22002-1:2009 - Norme de siguranta alimentara

SR OHSAS 18001:2008

Implementarea unui sistem integrat de management

Auditul de evaluare initiala

Auditarea furnizorilor

Programe Postcertificare

Contacteaza-ne

captcha
   

office@senatorconsult.ro
comercial@senatorconsult.ro
calitate@senatorconsult.ro
Telefon:0341.408.076
Mobil:0726.272.414
Aleea Macilor, Nr. 8, Bl. B´1, Ap. 39
Constanta - Romania
vezi harta