Auditarea furnizorilor

Dezvoltarea unei relaţii de parteneriat cu furnizorii reprezintă una dintre cerinţele de bază ale unui sistem al calităţii. În acest sens, standardele din familia ISO 9000 solicită implementarea unui sistem de evaluare, selectare şi menţinere sub control a furnizorilor. În cadrul unui astfel de sistem nu de puţine ori este necesară efectuarea unor audituri de secundă parte la furnizori.
Pentru dezvoltarea şi implementarea unui sistem solid de audituri de secundă parte care să asigure menţinerea unui control riguros asupra furnizorilor, SENATOR Consult oferă o serie de activităţi cum ar fi:

Calitatea produselor şi a serviciilor pe care le oferiţi depinde în mare masură de capacitatea furnizorilor (subcontractanţilor) de a-şi îndeplini misiunea pe care doriţi să le-o incredinţaţi.
Cea mai eficientă modalitate de a vă asigura că furnizorii sunt capabili să îndeplinească cerinţele dumneavoastră este auditarea acestora. În anumite domenii de activitate, aceasta este obligatorie (de exemplu, în domeniul fabricaţiei medicamentelor).
Etapele unui audit la furnizor includ: Auditul la furnizori se desfaşoară în concordanţă cu standardul SR ISO 19011:2003 şi este efectuat de către personal competent, cu respectarea totală a clauzelor de confidenţialitate şi normelor de etică profesională.
Pentru efectuarea în numele organizaţiei dvs. a auditurilor de secundă parte SENATOR Consult dispune de un corp de auditori calificaţi . La finalul unui astfel de audit, auditorii SENATOR Consult vor pune la dispoziţia dvs. cât şi a furnizorilor dvs.:

Un audit efectuat de SENATOR Consult, la fiecare din principalii dvs. furnizori va asigura identificarea din timp a tuturor problemelor potenţiale care v-ar putea crea neplăceri ulterioare !

Servicii consultanta

Consultanta ISO

SR EN ISO 9001: 2008

SR EN ISO 14001: 2005

Sistem de management HACCP

ISO / TS 22002-1:2009 - Norme de siguranta alimentara

SR OHSAS 18001:2008

Implementarea unui sistem integrat de management

Auditul de evaluare initiala

Auditarea furnizorilor

Programe Postcertificare

Termeni si definitii

Cursuri

Contacteaza-ne

Activitate de proiectare? Da Nu
Certificare in: ISO 9001:2008
ISO 14001 HACCP
OHSAS 18001
Sistem de management integrat
captcha
   

office@senatorconsult.ro
comercial@senatorconsult.ro
calitate@senatorconsult.ro
Telefon:0341.408.076
Mobil:0726.272.414
Aleea Macilor, Nr. 8, Bl. B´1, Ap. 39
Constanta - Romania
vezi harta