Programe Postcertificare de mentinere si imbunatatire a sistemelor de management CALIATE-MEDIU-SANATATE

Imbunatatirea sistemului de management debuteaza imediat dupa auditul de certificare si trebuie continuat permanent pe toata durata sa de viata.
Tendinţa generală în aproape toate firmele certificate, este ca după certificare să urmeze o perioadă de "relaxare", nu se mai respectă procedurile interne, nu se mai completează formulare, nu se mai iniţiază acţiuni corective sau preventive, programul de audituri interne se decalează. Cu alte cuvinte, sistemul de management al calităţii din firma Dvs este în cădere liberă! În cazul în care, nu vă implicaţi de urgenţă în redresarea sistemului, riscaţi să pierdeţi certificarea obţinută de curând cu mari eforturi şi, totodată, să nu vedeţi rezultatele mult aşteptate de la acest sistem. În plus, auditorii firmei de certificare vor dori să vadă o îmbunătăţire substanţială a sistemului de management din firma Dvs în perioada scursă de la certificare, fapt care nu este deloc simplu.

Soluţia pe care noi v-o propunem este un program de consultanţă pe termen lung (minim 1 an), gândit în aşa fel încât să conducă sistemul de management din firma Dvs la rezultatele aşteptate. Totodată, prin acest program de consultanţă, noi vrem să inaugurăm un parteneriat de succes între firmele noastre, al cărui scop să fie ţinerea sub control şi îmbunătăţirea proceselor de afaceri din firma Dvs.

In functie de necesitatile si de obiectivele clientului proiectele de mentinere si imbunatatire includ activitati precum:

Consultantul nostru nu va înlocui Reprezentantul Managementului pentru Sistemul de Management din firma Dvs, ci va încerca să-l ajute pe acesta în buna organizare a sistemului.

Există mai multe căi prin care intenţionăm să punem în practică soluţia noastră în firma Dvs. Iată o scurtă descriere a acestora: Şedinţe de consultanţă la sediul firmei Dvs - Planificarea acestora se va face în aşa fel încât participarea consultantului să fie maximă la evenimentele cele mai importante: audit intern, şedinţa de analiză sistemului de management, audit de supraveghere.
Suport on-line permanent - Echipa noastră de consultanţi vă va sta la dispoziţie cu soluţii la problemele Dvs diverse legate de buna funcţionare a sistemului de management. Ce înseamnă asta? Dacă apare o problemă legată de sistemul de management din firma Dvs, este suficient să ne transmiteţi o scurtă descriere a acesteia pe adresa de e-mail office@senatorconsult.ro urmand ca in cel mai scurt timp sa fiti contactaţi cu o soluţie pentru rezolvarea problemei Dvs.
Acces la baza noastră de cunoştinţe - Considerăm că ar fi foarte util să organizăm toată experienţa noastră sub forma unei baze de cunoştinţe care să înglobeze cele mai bune practici din proiectele la care am lucrat şi care să constituie un punct de plecare în rezolvarea problemelor viitoare. Accesul Dvs la această bază de cunoştinţe urmează să se faca, contactuandu-ne prin oricare modalitate va este la indemana: mail, telefon, fax, pagina web.

Servicii consultanta

Consultanta ISO

SR EN ISO 9001: 2008

SR EN ISO 14001: 2005

Sistem de management HACCP

ISO / TS 22002-1:2009 - Norme de siguranta alimentara

SR OHSAS 18001:2008

Implementarea unui sistem integrat de management

Auditul de evaluare initiala

Auditarea furnizorilor

Programe Postcertificare

Termeni si definitii

Cursuri

Contacteaza-ne

Activitate de proiectare? Da Nu
Certificare in: ISO 9001:2008
ISO 14001 HACCP
OHSAS 18001
Sistem de management integrat
captcha
   

office@senatorconsult.ro
comercial@senatorconsult.ro
calitate@senatorconsult.ro
Telefon:0341.408.076
Mobil:0726.272.414
Aleea Macilor, Nr. 8, Bl. B´1, Ap. 39
Constanta - Romania
vezi harta