Cursuri

SENATOR Consult organizeaza periodic, cursuri de instruire, la finalul cărora puteţi obţine certificate recunoscute în întreaga lume. cu urmatoarele tematici:

 
Metodele de instruire aplicate sunt interactive, create pentru a permite participantilor o asimilare optima a cunostintelor si dezvoltare a abilitatilor, sunt metode ce incurajeaza participarea si implicarea activa a cursantilor in problemele avute in vedere. Cursurile includ: Pentru mai multi participanti de la aceeasi societate se acorda reducere in functie de numarul acestora.

IMPORTANT! Orice organizaţie care doreşte să-şi certifice sistemul de management conform cerinţelor ISO 9001, trebuie sa aibă cel puţin un auditor intern calificat.
Acum nu mai este nevoie să faceţi deplasări costisitoare şi lungi în alte oraşe ale ţării..
Pentru că suntem aproape de voi, venim in sprijinul dumneavoastra cu o extensie de ultima ora a serviciilor noastre.  Organizăm în Constanta, cursuri de calificare auditori interni ISO 9001, ISO 14001, HACCP, OHSAS.
La cerere, cursurile se pot organiza si la sediul clientului, fara numar minim de participanti si indiferent de localizare.
Nu trebuie decât să ne anunţaţi, completând formularul de înscriere şi bifând cursul la care doriţi să participaţi.
Standardul ISO 9001 este instrumentul de baza in cresterea competitivitatii firmei. O data implementat si certificat acest standard, va demonstra ca organizatiile romanesti si nu numai, pot face dovada practicarii unui management de calitate.

Apreciem dorinta dumneavoastra de a fi permanent INFORMATI !
Pentru ca procesul de inscriere la curs sa se poata desfasura cat mai usor va rugam sa completati urmatorul formular, urmand ca sa fiti contactati in mai putin de 24 de ore, respectiv programati pentru o data la care va fi organizat cursul solicitat.

Va multumim anticipat !

Servicii consultanta

Consultanta ISO

SR EN ISO 9001: 2008

SR EN ISO 14001: 2005

Sistem de management HACCP

ISO / TS 22002-1:2009 - Norme de siguranta alimentara

SR OHSAS 18001:2008

Implementarea unui sistem integrat de management

Auditul de evaluare initiala

Auditarea furnizorilor

Programe Postcertificare

Termeni si definitii

Cursuri

Contacteaza-ne

Activitate de proiectare? Da Nu
Certificare in: ISO 9001:2008
ISO 14001 HACCP
OHSAS 18001
Sistem de management integrat
captcha
   

office@senatorconsult.ro
comercial@senatorconsult.ro
calitate@senatorconsult.ro
Telefon:0341.408.076
Mobil:0726.272.414
Aleea Macilor, Nr. 8, Bl. B´1, Ap. 39
Constanta - Romania
vezi harta